Rezervacija vozila
Datum preuzimanja vozila:
Datum vracanja vozila:
Izaberite Vaš automobil:
Lokacija preuzimanja vozila:
Broj avionskog leta:
Želim da koristim osiguranje
TRANSFERI
DO I OD AERODROMA
sa EURENT-om

Ekskurzije

EURENT MONTENEGRO vam nudi razlnolike uzbudljive EKSKURZIJE kako na zemlji tako i na vodi. Zaposleni u EURENT-u potrošili su mnogo snage i vremena pronalazeći NAJBOLJE DESTINACIJE za posetioce poput Vas, kako bi Vam na najbolji način predstavili Crnu Goru. Budite slobodni da nam pošaljete upit za eksurzije kao što su MANASTIR OSTROG, RAFTING REKOM TAROM, POSETA SKADARSKOM JEZERU, i mnoge druge. Za više informacija kontaktirajte nas putem email-a info@eurent.me

  MANASTIR OSTROG
  Manastir Ostrog smešten je uz gotovo vertikalne visoke i ogromne stene brda Ostroška greda. Manastir pripada srpskoj pravoslavnoj crkvi a podignut je u slavu Svetog Vasilija Ostroškog.
     
  Rafting rekom Tarom
  Kanjon reke Tare jedan je od najdubljih u Evropi, sa prelepom okružujućom prirodom. Rafting Tarom je izuzetno uzbudljiv, jer vam donosi iskustvo upravljanja posebnim čamcem kroz brzu reku. Uživaćete u avanturi.
     
  Skadarsko jezero
  Skadarsko jezero je smešteno na granici Crne Gore i Albanije. To je najveće jezero na Balkanskom poluostrvu. Jezero je kriptodepresivno, i dok se sa jedne strane puni rekom Moračom, sa druge strane se odliva u Jadransko more..
     
Mogućnosti plaćanja
rent a car crna gora nacini placanja